miercuri, 11 decembrie 2013

Totusi mai cred in vise!
Tanjesc dupa zilele de vara, dupa razele soarelui, mi-e dor de zumzetul gazelor, de mireasma florilor, de cantecele pasarilor... mi-e dor de tine Aura! Acum toate sunt doar amintire si... deodata ma simt atat de straina de aceasta lume lugubra incat aud din oceanul sufletului un strigat mut nascut dintr-o durere nesfarsita. Mai tarziu, in noapte, cu mult peste miezul noptii, atunci cand visul si magia formeaza un tot unitar, a inceput sa ninga. Ningea feeric cu fulgi mari si cu lacrimi, ningea afara, ningea in sufletul meu, ningea... pretutindeni. O lume de basm in care pentru o clipa te-am zarit privindu-ma asa cum  ai facut-o atunci cind ne-am vazut prima data acolo la......,Coltea! Ochii tai ca doua lacuri cristaline mi-au aratat o mare de dragoste, un ocean de vise. Nu era nevoie sa imi vorbesti pentru ca ochii tai spuneau tot ce sufletul meu cuprins de singuratate dorea sa stie. Te contemplam in linistea si simteam cum armonia tuturor viselor ma inconjoara. Tu erai universul meu... lumea mea pierduta. As fi vrut sa te pot imbratisa, dar mainile imi erau prinse in lanturi de gheata, as fi vrut sa plang, dar nu mai aveam lacrimi, am vrut sa zbor catre tine.......,dar distanta aceasta ma face in fiecare zi sa-mi pierd  speranta unui nou drum catre tine.
Inca mai cred ca intr-o zi va veni si primavara cea luminoasa cand natura va readuce la viata tot ce a murit in toamna. Inca mai cred ca ne va ninge cu flori de cais si vom alerga desculte prin iarba incercand sa prindem in palme petalele de lumina trimise de razele soarelui. Inca mai cred ca pescarusii vor desena cercuri deasupra noastra, iar Dunarea......,Dunarea isi va aduna valurile inspumate la picioarele noastre.
Daca as putea, as pune toate sentimentele mele intr-o scoica si ti-as darui-o pentru ca intr-o zi, ducand-o la ureche, sa iti aminteasca de sunetul misterios al intilnirii noastre, de curcubeul ce apare mereu dupa vremea rea… de mine….!
Acum zina IARNA a pus stapinire peste tot si traiesc cu speranta ca macar in primavara sa pot sa-mi indeplinesc visul!
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu