miercuri, 28 septembrie 2011

Viata trebuie traita


MERGI INAINTEEEEEEE.......! Iti spun cei dragi si apropiati atunci cand iti este greu.Da da sunt perfect de acord ,ca viata trebuie traita ,de aceea ti-a dat-o Bunul Dumnezeu.DAR NU ORICUM.Sa ne intelegem.In fiecare zi Omul se loveste de infinite posibilitati de alegeri in a rezolva ceva sau pur si simplu de a trai clipa.Doamne,in cate feluri poti sa traiesti si totusi sta numai la mintea noastra in a ALEGE!!.Infinite clipe,puzderie de stele verzi sau rosii ai senzatia ca nu ai ales bine......POATE? ......Nu nu, nu, Nu trebuie sa regreti decat cand ranesti pe cineva, o oarece fiinta miscatoare,daca te DOARE SUFLETUL,DOAR TU STII ASA CA simplul CONTROL al deciziilor majoritare poate sa-ti dea linistea sufleteasca.Am expus cate ceva din ce simt pe moment.Multam pentru intelegere astept opinii.PROVOC VIATA SI MERG INAINTE!AURA

6 comentarii:

  1. Foarte super,ai incredere in tine!Vreau sa-ti spun ca nu trebuie sa te mai gindesti la ce a fost,ci doar la ce va fi de aici inainte...:))Urmeaza-ti.... MOOTO-ul si va fi super OK.Sa ai numai ginduri frumoase si zile calduroase!

    RăspundețiȘtergere
  2. Superb....ai incredere in tine si in cei din jurul tau.Urmeaza-ti MOOTO-ul si va fi totul Ok.Sa ai doar ginduri senine si mult soare in sufletul tau!

    RăspundețiȘtergere
  3. Aura,daca astazi,acum te apasa ceva....,mergi inainte! Miine vei gindi altfel...:)) O seara minunata si un miine plin de speranta,asta iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc Maria si iti urez o zi buna
    te pup Aura

    RăspundețiȘtergere
  5. Si asta cred ca-i cea mai adevarata vorba! Viata trebuie traita!

    RăspundețiȘtergere